Werkwijze,Tarieven & Betaling
Weekdagen
 • Maandag t/m vrijdag 08:00 - 18:00 uur
 • Particulier & Zakelijk: € 30,- (ex. BTW) per uur
 • Vaste contracten, tarieven per overeenkomst
Avonduren en weekend
 • Maandag t/m vrijdag 18:00 – 22:00 uur
 • Zaterdag/ zondag 08:00 – 18:00 uur
 • Uurtarief +25%
Spoedtarief, binnen 4 werkuren
 • Support binnen 4 uur na eerste melding, indien beschikbaar
 • Uurtarief +50% op het voor dat moment geldende uurtarief *
Nota bene:
 • Notron Computers rekent geen voorrijkosten
 • Eerste uur wordt geheel in rekening gebracht
 • Kunnen wij niets voor u doen? Geen rekening*!
*Dit geldt als bij eerste diagnose van max. 5 minuten blijkt dat geen oplossing mogelijk is. Indien nader onderzoek gedaan moet worden, zoals bij data recovery, worden wel kosten in rekening gebracht.

Indien u geen gebruik wilt maken van onze service aan huis kunt u altijd uw defecte computer langs brengen bij ons op de werkplaats te Lisse . Dit kan alleen op afspraak op werkdagen tussen 09.00 uur en 19.00 uur. En op zaterdag van 10.00 uur tot 17:00 uur, zo ook voor het afhalen van uw systeem.

Reparaties
 • Aangezien een computer niet altijd zo blijft presteren zoals deze is afgeleverd komt de pc in aanmerking voor onderhoud, dit voorkomt vaak dat de software 'kuren' krijgt, of de harde schijf foutmeldingen gaat geven... Na verloop van tijd gaat hij trager reageren of krijgt u vervelende vensters die zomaar openspringen (Pop-ups) en vroeg of laat wordt iedere pc wel eens besmet door een virus. Ook kunnen via sommige websites programma's op de computer geïnstalleerd worden waardoor anderen toegang kunnen krijgen tot uw gegevens of zelfs uw pc kunnen overnemen... Dit soort programma's wordt spyware genoemd. Door de juiste software wordt de kans op besmetting door een virus of de installatie van spyware verhinderd en in geval van besmetting kunnen de boosdoeners verwijderd worden. Door mijn jarenlange ervaring met het oplossen van dergelijke problemen kunnen de meeste snel opgelost worden. Het is belangrijk snel te reageren om de schade niet groter te laten worden. Zeker bij hardware-fouten kunnen op korte tijd veel bestanden (onherstelbaar) beschadigd worden.
Upgraden van pc onderdelen
 • Vrijwel iedere pc-bezitter krijgt er mee te maken: het onvermijdelijke moment waarop een verouderde computer niet meer met de nieuwste software om weet te gaan. Daarna gaat het alleen nog maar bergafwaarts, en staat u voor de keuze doorgaan, upgraden of vernieuwen? Upgraden kan een goedkope manier zijn om uw pc een tweede leven te geven
Een pc op maat
  Een pc op maat. U kan een pc op maat laten maken. Zo bent u zeker dat u enkel koopt wat u op dit moment of in de onmiddellijke toekomst nodig hebt. De prijzen en mogelijkheden veranderen immers enorm snel. Het heeft geen zin nu al een zeer grote harde schijf te kopen omdat u volgend jaar graag video's zou willen bewerken op de computer. Tegen de tijd dat u de capaciteit werkelijk nodig hebt kan u die schijf een stuk goedkoper kopen, of u kan kiezen voor een grotere capaciteit voor dezelfde prijs. Wanneer een pc op maat samengesteld wordt kan hij volledig afgestemd worden op de behoefte. U kan kiezen voor de snelheid, of voor de prijs, of een gulden tussenweg kiezen. In ieder geval bent u zeker van de uitbreidbaarheid voor de toekomst. Het is ook mogelijk onderdelen van een bestaande computer opnieuw te gebruiken. Dikwijls kan de behuizing behouden blijven, maar ook het diskettestation, de harde schijf, cd- of dvd-speler of -schrijver, toetsenbord, muis,... Er is al een Budget Pc voor € 600.
  Processor E 6600 pentium dual core
  Geheugen 4 GB DDR3
  Harddisk 500GB
  Optische drive DVD RW
  Monitor 23 inch
  Incl. Toetsenbord/ muis/ speakerset en Windows 7Installatie van pc
 • Al onze geleverde computers worden door ons natuurlijk ook met de door u aangeschafte software geïnstalleerd, wilt u dat zelf doen, is dat ook geen probleem U hebt een pc gekocht bij een andere firma, maar hebt moeilijkheden om hem te installeren? U wenst uw pc te verhuizen, maar durft de kabelwarboel niet los te maken? Wij hebben voor u de oplossing Samen kunnen we de beste plaats voor de pc bepalen en orde scheppen in de warboel. Ook netwerkkabels plaatsen of verleggen is geen probleem. Deze kabels kunnen zelfs op maat gemaakt worden, zodat er zo onopvallend mogelijk gewerkt kan worden. Indien u wenst kunnen we de nodige uitleg geven om snel met de pc aan de slag te kunnen gaan.